.

.

New
Shoretel Shorephone Model IP 212K VoIP Display Telephone W/Handset & Stand SLV

Shoretel Shorephone Model IP 212K VoIP Display Telephone W/Handset & Stand SLV

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Модел : Shorephone Model IP 212 K Vo IP Display TE, MPN : Shorephone Model IP 212 K SLV. Тип : Конвенционален систем, бренд : Shoretel. Карактеристики : говорна пошта. Модел : Shorephone Model IP 212 K Vo IP Display TE, MPN : Shorephone Model IP 212 K SLV. Тип : Конвенционален систем, бренд : Shoretel. Карактеристики : говорна пошта. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново. Како производот станува дел од обновениот, вашата дестинација за пред-сопственост, реновирани производи : клиент купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како нов од -квалифицирани добавувачи. Потоа, производот се продава како обновен производ на. Ако не се задоволни од набавката, обновените производи имаат право на замена или поврат според обновената гаранција.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи