.

.

New
Филтрет 18х24х1, Ац Печка Филтер За Воздух, МПР 1500, Здрав Живот Ултра Алерген, 4-Пакет &засилувач; 14х14х1, Ац Печка Филтер За Воздух, МПР 1500, Здрав Живот Ултра Алерген, 2-Пак?

Филтрет 18х24х1, Ац Печка Филтер За Воздух, МПР 1500, Здрав Живот Ултра Алерген, 4-Пакет &засилувач; 14х14х1, Ац Печка Филтер

DEN 1267.20

Стока
Во продавницата

Производ 1 : НАДМИНУВА ФИБЕРГЛАС, ПЕРАТ и НЕЕЛЕКТРОСТАТСКО 3-месечно плисирано 1 инчи. домашни филтри за воздух за вашата печка, клима уред или СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. Производ 1 : ДИЗАЈНИРАН СО ЕКСКЛУЗИВНА Технологија 3-во-1 Од 3м За да ги зароби несаканите честички на воздухот додека дозволува почист проток на воздух. Производ 1 : ПРИВЛЕКУВА И ФАЌА микроскопски честички како што се чад, остатоци од кашлица и кивање, бактерии и вируси и големи честички, вклучувајќи влакненца, прашина од домаќинството и полен. Производ 1 : 1500 МПР има рејтинг НА МЕРВ 12. Производ 2 : НАДМИНУВА ФИБЕРГЛАС, ПЕРАТ И НЕЕЛЕКТРОСТАТСКО 3-месечно плисирано 1 инчи. домашни филтри за воздух за вашата печка, клима уред или СИСТЕМ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. Производ 2 : ДИЗАЈНИРАН СО ЕКСКЛУЗИВНА Филтер Бренд 3-во-1 технологија ОД 3М за да ги зароби несаканите честички на воздухот додека дозволува почист проток на воздух. Производ 2 : ПРИВЛЕКУВА И ФАЌА микроскопски честички како што се чад, остатоци од кашлица и кивање, бактерии и вируси и големи честички, вклучувајќи влакненца, прашина од домаќинството и полен. Производ 2 : 1500 МПР има рејтинг НА МЕРВ 12. Филтрет 18х24х1, Филтер За Воздух Со Наизменична СТРУЈА, МПР 1500, Ултра Алерген За Здраво Живеење, 4-Пакет (точни димензии 17,81 х 23,81 х 0,78) вашиот дом треба да биде вашето светилиште, почнувајќи од воздухот што го дишете. Филтретниот Алерген, Бактериите И Вирусните Филтри за Воздух помагаат да се фатат несаканите честички од воздухот во вашето домаќинство, придонесувајќи за почиста, посвежа домашна средина. Со проактивно фаќање прашина, бактерии, вируси и алергени, овие филтри со високи перформанси помагаат да се подобри квалитетот на воздухот во вашиот дом.Филтрет 14х14х1, Филтер За Воздух Со Наизменична СТРУЈА, МПР 1500, Ултра Алерген За Здраво Живеење, 2-Пакет (точни димензии 13,81 х 13,81 х 0,78) вашиот дом треба да биде вашето светилиште, почнувајќи од воздухот што го дишете. Филтретниот Алерген, Бактериите И Вирусните Филтри за Воздух помагаат да се фатат несаканите честички од воздухот во вашето домаќинство, придонесувајќи за почиста, посвежа домашна средина. Со проактивно фаќање прашина, бактерии, вируси и алергени, овие филтри со високи перформанси помагаат да се подобри квалитетот на воздухот во вашиот дом.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи