.

.

New
RAL 5005 сигнал сина боја на облога за обложување

RAL 5005 сигнал сина боја на облога за обложување

DEN 303.20

Стока
Во продавницата

RAL 5005 сигнал сино. Полиестер TGIC отпорен на временски облога во прав за внатрешни или надворешни апликации. RAL 5005 сигнал сино. Полиестер TGIC отпорен на временски облога во прав за внатрешни или надворешни апликации. Распоред на лекување = 400 F/10 мин @ дел од метална температура на температурата Ниво = 85% на мерач од 60 степени Препорачана дебелина на МИЛ = 2,0 - 3,0 милји специфична гравитација = 1,2 - 1,8 Теоретска покривка 00 AGE = 51,5 квадратни. Ft. Резултати од спреј со сол = 1.000+ часови преименувани со рака од специјалист за обложување во боја, запечатени во пластичен сад со ознака 32 унца, и спакувани безбедно и правилно во картонска кутија.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи