.

.

New
Комеморативен фото-албум за комерцијално комерцијално домаќинство покриен со внатрешна страница на лепило, покритие со албумот за само-леплици A4 може да се направ

Комеморативен фото-албум за комерцијално комерцијално домаќинство покриен со внатрешна страница на лепило, покритие со албумот

DEN 315.20

Стока
Во продавницата

Фото албум со големина A4, PU Faire Cover, Fiberboard на задниот дел, со 20 страници внатре. Големина : 273 * 30 * 321мм. Не е потребен лепак. Фотографиите можат да бидат поставени по своја волја и може да се чуваат 2-8-инчни фотографии. Филмот опфати заштита, испуштање на прашина и доказ за влага. Корицата е рамна и густа, со чиста кожа текстура и добро чувство на рака. Фото албум со големина A4, PU Faire Cover, Fiberboard на задниот дел, со 20 страници внатре. Големина : 273 * 30 * 321мм. Не е потребен лепак. Фотографиите можат да бидат поставени по своја волја и може да се чуваат 2-8-инчни фотографии. Филмот опфати заштита, испуштање на прашина и доказ за влага. Корицата е рамна и густа, со чиста кожа текстура и добро чувство на рака. Производ : Самолеплива фото албум Боја : A4 сина текстурирана кожа, A4 црна кожа, црвена кожа A4, A4 зелена кожа, A4 картичка во боја на кафе, A4 жолта кожа, бела кожа A4 метар, A4 светло сина кожа, A4 кафеава кожа, A4 Мерач кафеава текстурална кожа : Завртки Материјал : ПУ -површина на внатрешни страници : 20.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи