.

.

New
Othmro Femaleенска нишка 3 пат Брзо конектор спојување на воздухот жолт жолт 25,5 mm/1 инчи со големина на конец бакар 2 парчиња

Othmro Femaleенска нишка 3 пат Брзо конектор спојување на воздухот жолт жолт 25,5 mm/1 инчи со големина на конец бакар 2 парчиња

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Модел на производи : Внатрешна завртка : 6 поени; Големина на низата : 25,5мм. Тип на нишка : G; Тип на зглоб : внатрешен; Боја : жолта; Материјал : бакар. Акцијата за брзо ослободување на брзото спојување ви овозможува брзо да ги менувате воздушните четки кога користите повеќе воздушни четки со едно црево за снабдување со воздух. Овие брзи фитинзи се користат само за индустриски автоматски апарат и не можат да се применуваат на друга опрема. Содржина на пакет : 2 парчиња X Брзо спојување. Модел на производи : Внатрешна завртка : 6 поени; Големина на низата : 25,5мм. Тип на нишка : G; Тип на зглоб : внатрешен; Боја : жолта; Материјал : бакар. Акцијата за брзо ослободување на брзото спојување ви овозможува брзо да ги менувате воздушните четки кога користите повеќе воздушни четки со едно црево за снабдување со воздух. Овие брзи фитинзи се користат само за индустриски автоматски апарат и не можат да се применуваат на друга опрема. Содржина на пакет : 2 парчиња X Брзо спојување. Опис : Име на производот : Брзо спојување; Тип на нишка : G; Тип на зглоб : внатрешен; Боја : жолта; Материјал : бакар; дејството за брзо ослободување на брзото спојување ви овозможува брзо да ги менувате воздушните четки кога користите повеќе воздушни четки со едно црево за снабдување со воздух. Овие брзи фитинзи се користат само за индустриски автоматски апарат и не можат да се применуваат на друга опрема.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи