.

.

New
Нов LON0167 AC 15A 250V 3 Позиција 2P2T ON-OF-ON 6 PIN-прекинувач за вклучување (AST 15A 220V 3 Позиција 2P2T EIN-AUS-EIN 6-POLIGER KIPPSCHALTE

Нов LON0167 AC 15A 250V 3 Позиција 2P2T ON-OF-ON 6 PIN-прекинувач за вклучување (AST 15A 220V 3 Позиција 2P2T EIN-AUS-EIN 6-POLIGER

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Име на производот : прекинувач за префрлување; тип : dpdt (вклучено/исклучено/вклучено), заклучување. Позиција : 3; Дијатер за монтирање на дупката : 11,8мм / 0,46 ". Напон Главна големина на телото : 31,5 x 19,7 x 21,7мм / 1,2" x 0,77 "x 0,85" (L*W*H). Севкупна висина : 57мм / 2.2 "; Материјал : Метал и смола (Gesamthöhe : 57 mm '; материјал : Metallharz. Тежина : 32g; Содржина на пакет : 1 x прекинувач за менување Прекинувач; тип : dpdt (вклучено / исклучено / вклучено), заклучување. Позиција : 3; дијаматер за монтирање на дупката : 11,8мм / 0,46 ". Напон Главна големина на телото : 31,5 x 19,7 x 21,7 mm / 1,2" x 0,77 "x 0,85" ( L*w*h). Севкупна висина : 57мм / 2.2 "; Материјал : Метал и смола (Gesamthöhe : 57 mm '; Материјал : Metallharz. Тежина : 32g; Содржина на пакет : 1 x прекинувач за менување (Gewicht : 32 G; Packungsinhalt : 1 X Kippschalter. AC 15 A 250 V 3 Позиција 2 P2 T ON-OF-ON 6 PIN-TOGGLE SWITCHBELEBELE Белешка : Оценката 250 V/15 A во насловот е само за чисто отпорно оптоварување, ве молиме обрнете внимание на спецификациите подолу за максималниот рејтинг на други типови на оптоварување : Максимален рејтинг на моќност за оптоварување на AC : AC 15 A 250 V / AC 16 A 125 VMAX Оценка на моќност за DC Resisitive Load : DC 0,5 A 250 V / DC 0,9 A 125 VMAX Оценка на напојување за AC LAMP : AC 125 V 300 W / AC 250 V 600 W максимална оценка за напојување за DC LAMP за DC LAMP : DC 30 V 3.5 A Максимален рејтинг на моќност за AC мотор (единечна фаза) : AC 250 V 400 W / AC 125 V 300 WDescription во Germana S 15 A 220 V 3 Позиција 2 P2 T EIN-AUS-EIN 6-POLIGER KIPPSCHALTEPRODUKTNAME : KIPPSCHALTER; Тип : DPDT (вклучено / исклучување / вклучен), Latching Position : 3; Durchmesser der Befestigungsbohrung : 11,8 mm / 0,46spannung und strom : 15a / 220v AS; Hauptgröße : 31,5 x 19,7 x 21,7 mm / 1,2 'x 0,77' x 0,85 '(l * b * h) gesamthöhe : 57 mm'; Материјал : Metallharzgewicht : 32 G; Packungsinhalt : 1 x Kippschalter.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи