.

.

New
Упатства за прецизни акции на essесим, essесим# 04215

Упатства за прецизни акции на essесим, essесим 04215

DEN 639.84

Стока
Во продавницата

Единствениот ролерски систем го држи работното парче и турка во ограда за прецизна храна за акции. 1-1/2 "Уретан еднонасочни ролери поставени на 5 ° кон оградата и вкупно прилагодување 2-3/4". Вклучува еден водич за залихи на Anfeed, еден водич за акции и детални упатства. 1-1/2 "Уретански еднонасочни ролери поставени на 5â ° кон оградата и 2-3/4" вкупно прилагодување. Вклучува еден водич за залихи на Anfeed, еден водич за акции и детални упатства. Единствениот ролерски систем го држи работното парче и турка во ограда за прецизна храна за акции. 1-1/2 "Уретан еднонасочни ролери поставени на 5 ° кон оградата и вкупно прилагодување 2-3/4". Вклучува еден водич за залихи на Anfeed, еден водич за акции и детални упатства. 1-1/2 "Уретански еднонасочни ролери поставени на 5â ° кон оградата и 2-3/4" вкупно прилагодување. Вклучува еден водич за залихи на Anfeed, еден водич за акции и детални упатства.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи