.

.

New
Leefasy водоотпорен 2x1 прекинувач FTA приемник за приемник LNB прекинувач

Leefasy водоотпорен 2x1 прекинувач FTA приемник за приемник LNB прекинувач

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

* Нормален работен напон 12-20 (V) DC потрошувачка на енергија 10 (m A) моќност 500 (m A) импеданса (сите пристаништа) 75 (Ω). * : 950-2400. * Тип : 2x1. * Сигнал за префрлување : 1.0、2.0 конектори : женски тип „F“. * LNB се префрли со загуба на вметнување 13 V/18 V : 3 DB. Опис : - : 950-2400 - Тип : 2x1 - LNB префрлен со загуба на вметнување од 13 V/18 V : 3 DB - Нормален работен напон 12-20 (v) DC потрошувачка на енергија 10 (m A) моќност 500 (m A) импеданса (сите порти) 75 (Ω) - Сигнал за префрлување : 1.0、2.0 Конектори : „F“ тип Femalespecification : - 1. Куќиште на цинк -умирање, - 2. Одличен квалитет на квалитетот, дизајн на професионално коло и мала загуба. - 3. Одличен квалитет на чип, професионален дизајн на програмата и компатибилен со повеќе видови на приемник. - 4. Може да работи нормално на отворено под незабележана околност, прикачена исклучителна обвивка. - 5. 2.0, функции со целосна контрола. - 6, - 8. Поддршка "Standby" .package вклучува : 1 парче 2x1 прекинувач.

Карактеристики на производот

- 1. Zinc die-cast housing,:
- 2. Excellent quality compnt, professional circuit design and low loss.:
- 3. Excellent quality chip, professional program design and compatible with more types of receiver.:
- 4. Can work normally outdoors under unsheltered circumstance, exquisite case shell attached.:
- 5. 2.0, full control functions.:
- 6. Select of four signals through commands supplied from receiver:
- 7. Utilize coaxial cable to transmit control instruction and signal simultaneously.:
- 8. Support standby .:
Package Includes:
1 Piece 2X1 Switch:
Свеж

Поврзани производи