.

.

New
Модел на материјал Fevas за мало производство на челична решетка 1 модул M1 Rack Rack DIY Drive Rack -

Модел на материјал Fevas за мало производство на челична решетка 1 модул M1 Rack Rack DIY Drive Rack -

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Број на заби : 16см. Материјал : Јаглероден челик. Профил на забите : Spur Gear. Облик : опрема за решетки. Број на модел : М1. Број на заби : 16см. Материјал : Јаглероден челик. Профил на забите : Spur Gear. Облик : опрема за решетки. Број на модел : М1. Челична решетка, модул 1, мала грешка во должина. Решетката нема дупки, но може да се поправи на вашата работа со електрично дупчење на страната според реалните потреби. Постојат следниве спецификации : 1*1*10 CM1*1*16 CM1*1*30 CMFAQ Специфичноста на артиклите : Материјал : Профил на јаглерод челик : Spur Gearshape : Rack Gearmodel Број : M1 Processing : Die Castingstandard или Nonstandard : Стандард.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи