.

.

New
Вилбур Куртис WC-2102, мерач стакло, Assy 8 C

Вилбур Куртис WC-2102, мерач стакло, Assy 8 C

DEN 512.80

Стока
Во продавницата

Оригинален дел за замена на OEM. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Вилбур Куртис е производител на комерцијални пивари за кафе, пивари и додатоци за чај. Број на единици : 1.0. Оригинален дел за замена на OEM. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Вилбур Куртис е производител на комерцијални пивари за кафе, пивари и додатоци за чај. Број на единици : 1.0. Мерач стакло, Асис 8 "в.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи