.

.

New
Самрад 16 битни Игри Неизследвани Води Нови Хоризонти Верзија НА САД

Самрад 16 битни Игри Неизследвани Води Нови Хоризонти Верзија НА САД

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Непознати Води Нови Хоризонти. 16 бита, Американска Верзија. Овој Кертриџ Има Функција За Зачувување Чипови и Не Ви Треба Дополнителна Батерија Со Енергија за Водење На Вашата Евиденција За Играта,. Тоа Значи Дека Нема Потреба Да се Грижите Дали Ќе Го Изгубите Записот За Играта Повеќе Кога Батеријата Нема Електрична Енергија, Затоа Што Го Правиме Кертриџот И Заштедуваме Запис Без Батерија, Така што Може Да Го Задржи Зачуваниот Запис Засекогаш. Сива Кертриџ. Неизследвани Води Нови Хоризонти 16бит, Верзија НА САД Овој Кертриџ Има Функција За Зачувување Чип И Не Ви Треба Дополнителна Батерија Со Енергија За Водење На Вашата Евиденција За Играта, Тоа Значи Дека Нема Потреба Да Се Грижите Дали Ќе Го Изгубите Записот За Играта Кога Батеријата Нема Електрична Енергија, Бидејќи Ние Го Правиме Кертриџот И Заштедуваме Запис Без Батерија, Така Што Може Да Го Задржи Зачуваниот Запис Засекогаш Сив Кертриџ.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи