.

.

New
Напад на Адити Декап - 16 битни МД игри со игри за конзола за генеза од мегадрив

Напад на Адити Декап - 16 битни МД игри со игри за конзола за генеза од мегадрив

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Картичката за игри работи совршено, погодна за колекција на играчи. Случајот со кертриџ во САД/ЕУР или Јапонија може да се избере. Обично повеќето од игри поддржуваат PAL и NTSC формат, но најмногу основни формати на игри е NTSC 60 Hz. Картичката за игри работи совршено, погодна за колекција на играчи. Случајот со кертриџ во САД/ЕУР или Јапонија може да се избере. Обично повеќето од игри поддржуваат PAL и NTSC формат, но најмногу основни формати на игри е NTSC 60 Hz. Картичката за игри работи совршено, погодна за колекција на играчи.USA/EUR или Јапонија Касета може да се избере.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи