.

.

New
NTE Electronics NEV.47M63AA серија NEV алуминиум електролитски кондензатор, 20% толеранција на капацитивност, радијално олово, капацитивност од 0,47μF, 63V

NTE Electronics NEV.47M63AA серија NEV алуминиум електролитски кондензатор, 20% толеранција на капацитивност, радијално олово,

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Количина на пакет : 1. Тип на производ : Електронска компонента. Димензии на пакетот : 5.25 "x 1,5" x 0.25 ". Земја на потекло : Тајван. Количина на пакет : 1. Тип на производ : Електронска компонента. Димензии на пакетот : 5.25" x 1,5 "x 0.25". Земја на потекло : Тајван. Алуминиумските електролитски кондензатори се особено погодни за апликации кои бараат висока капацитивност, ниска цена и многу мала големина. Всушност, овие кондензатори ќе ги најдете во некои од најпребирливите апликации, од прецизна медицинска електроника и автомобили до најновите персонални компјутери и дискови. Тие работат преку широк опсег на температура и се достапни во пакет Blister или најголемиот дел.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи