.

.

New
Експерт Е030309 6 Точка Приклучок со 1/2-Инчен Диск, 1/4-Инчен

Експерт Е030309 6 Точка Приклучок со 1/2-Инчен Диск, 1/4-Инчен

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Приклучоци дизајнирани за ангажирање на рамна страна на прицврстувачот наместо агли. Има иновативен дизајн од 6 Точки за да спречи заокружување на прицврстувачот. Има Целосна полска завршница. За употреба со прицврстувачи од 6 точки. Приклучоци дизајнирани за ангажирање на рамна страна на прицврстувачот наместо агли. Има иновативен дизајн од 6 Точки за да спречи заокружување на прицврстувачот. Има Целосна полска завршница. За употреба со прицврстувачи од 6 точки.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи