.

.

New
2ml HPLC килибарна стаклена завртка за шрафчиња, со скала, 100/pk

2ml HPLC килибарна стаклена завртка за шрафчиња, со скала, 100/pk

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Vial Auto Sampler HPLC 2.0ml килибар w/бел степен. Место, 12x32mm, GPI 10-425,100/Pk. Со 40% поголем отвор, големата шишенце за отворање е специјално дизајнирана за да се елиминираат скршените игли заради зголемената цел. Изберете од чиста или килибарна боросиликат. Овие ампули го вклучуваат уникатниот дизајн на вијала за чекори што прецизно центрира со ограничен вметнат волумен во вратот на шишенцето. Достапно со дипломирано место за обележување. Вијали достапни силанизирани. Vial Auto Sampler HPLC 2.0ml килибар w/бел степен. Место, 12x32mm, GPI 10-425,100/Pk. Со 40% поголем отвор, големата шишенце за отворање е специјално дизајнирана за да се елиминираат скршените игли заради зголемената цел. Изберете од чиста или килибарна боросиликат. Овие ампули го вклучуваат уникатниот дизајн на вијала за чекори што прецизно центрира со ограничен вметнат волумен во вратот на шишенцето. Достапно со дипломирано место за обележување. Вијали достапни силанизирани. Белешка : Vial Auto Sampler HPLC 2.0ml килибар w/бел степен. Spot, 12x32mm, GPI 10-425,100/PK Со 40% поголем отвор, големата шишенце за отворање е специјално дизајнирана за да ги елиминира скршените игли заради зголемената цел. Изберете од чиста или килибарна боросиликат. Овие ампули го вклучуваат уникатниот дизајн на вијала за чекори што прецизно центрира со ограничен вметнат волумен во вратот на шишенцето. Достапно со дипломирано место за обележување. Вијали достапни силанизирани.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи