.

.

New
Velp Sciencica F30300110 Модел HU 6 Нерѓосувачки Челик Хидролиза Единица, 1350W, 230V, 50-60 Hz

Velp Sciencica F30300110 Модел HU 6 Нерѓосувачки Челик Хидролиза Единица, 1350W, 230V, 50-60 Hz

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Хидролиза / варење со киселина или база. Обезбедува усогласеност со стандардот аоак. Нема трансфер на примерок - нема загуба на примерок. Го намалува ракувањето на минимум. Автоматско извлекување на несакана фракција. Оптимален раствор за киселина/Основна хидролиза на примероци од храна и добиточна храна пред екстракција на растворувач за целосна анализа на маснотии.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи