.

.

New
Пластичен рецепт кобалт сини ампули/шишиња случај на 240 w/капачиња гигантски гигант 30 драма-фармацевтска оценка-оние што ги продаваме на аптеки, болници, лекари, лаб

Пластичен рецепт кобалт сини ампули/шишиња случај на 240 w/капачиња гигантски гигант 30 драма-фармацевтска оценка-оние што ги

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Одлично за складирање на мали предмети, накит, завртки, зачини, игли, иглички за коса. Силна, кобалт сина боја комплетна со капачиња отпорни на деца. Димензиите се со дијаметар од 3,5 "високи и 1-9/16" ". Со бренд нов, без лек за лекови, достапен најдобар квалитет. Поголемата големина на 30 драми има многу повеќе-A" D "батеријата се вклопува внатре со просторот околу неа. Одлично за складирање Мали предмети, накит, завртки, зачини, игли, иглички за коса. Силна, кобалт сина боја комплетна со капачиња отпорни на деца. Димензиите се со дијаметар 3,5 "високи и 1-9/16" ". Сосема нов, без остаток на лек, достапен најдобар квалитет. Поголемата големина од 30 драма има многу повеќе-батеријата „Д“ се вклопува внатре со просторот околу неа. Случај со 240 гигантски прекрасни кобалт сина боја најголема 30-та големина на драма со големина на шишиња/шишиња комплетни со капачиња отпорни на деца. Илјадници употреба, од складирање накит, до ореви и завртки, завртки, пакувања, зачини и многу други. Постојат ампули со врвен квалитет и вреди да се направи мала разлика во цената од другите. Нашата репутација го означува тоа. Ние, исто така, продаваме преку помалата (потенка) големина на 8 драми, со големина и ширина на батеријата „Ц“ само малку повисока. Исто така и средната големина 13 драма, исто така. И големина од 20 драма. Различни количини на пакети.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи