.

.

New
Микролитер 11-1240AT комплет за компонента на вијал за крим, чиста, сребрена алуминин заптивка, ptfe/силиконска/ptfe септа, ознака лепенка, 11 мм, 2 мл

Микролитер 11-1240AT комплет за компонента на вијал за крим, чиста, сребрена алуминин заптивка, ptfe/силиконска/ptfe септа,

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Чиста. 11 мм. 2 мл. Сребрена алуминитанска печат. Вијал. Вијал. Комплетите за компоненти нудат лесно визуелно упатување на артиклите вклучени во комплетот. Цевките за заптивка на Crimp имаат капачиња кои се кодирани во боја за да ја идентификуваат септата инсталирана во заптивките на крилјата.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи