.

.

New
Macherey-Nagel 702079 Враќачки врат на вратот, N9, 1,5 ml, 11,6 x 32.0mm, килибар, етикета + скала, силанизирана, рамно дно, широко, 1-ви хидраулична класа стакло

Macherey-Nagel 702079 Враќачки врат на вратот, N9, 1,5 ml, 11,6 x 32.0mm, килибар, етикета + скала, силанизирана, рамно дно,

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Баркодирани ампули на барање. 11,6 x 32 mm ампули може да се нарачаат како единечни компоненти или - заедно со затворање по ваш избор - како комплет за шишенце во PP -кутија слична на фиоки за безбедно складирање за време на потрошувачката во лабораторијата. За сите ампули, можете да побарате сертификат за сообразност (COC) за ваша сопствена ISO документација. Вијал. Вијал. Стаклени ампули од Macherey-Nagel се направени од 1-ви стакло од хидролитичка класа. Широк отвор; Вијалците треба да бидат запечатени со нашите затворачи на завртки n 9, врзани или собрани. Различни инсерти за широко отворање на располагање. Поради дизајнот на капачето универзално употреблив на скоро сите семплери за автоматски примероци во GC и HPLC. Виал за вратот на вратот N 9 се достапни во широка разновидност, вклучително. Вијали со/без етикета + скала, во чиста или килибарна стакло (исто така достапни солизирани верзии), како и пластични ампули. Вклучени се и специјализирани ампули, како и оние со интегриран стакло вметнување. Испорачани во PP кутии со по 100 ампули.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи