.

.

New
Директно rtr bit, карбид врзан, 1/2 во

Директно rtr bit, карбид врзан, 1/2 во

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Алатки за напојување и додатоци. Земја на производство : Кина. Производител : Запад. Алатки за напојување и додатоци. Земја на производство : Кина. Производител : Запад. Директна рутер, карбид, се сече диа. (In.) 1/2, длабочина на сечење (in.) 1-1/4, должина на флејта (внатре) 1-1/4, број на флејти 2, должина на сечење (ин.) 1-1/4, Шанк Дија. (In.) 1/2, должина на шипката (внатре) 2-3/4, целокупна должина (внатре) 3, за отстранување на акции со општа намена.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи