.

.

New
Продавница за облека со пластична закачалка со широки раменици со 10 пакувања, непречена палто, закачалка за домаќинство, за сушење на домаќинства, розов затворен а?

Продавница за облека со пластична закачалка со широки раменици со 10 пакувања, непречена палто, закачалка за домаќинство, за

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Големината на закачалката за ткаенини 42*20,5 см. Бојата може да се однесува на бојата на сликата подолу. Материјалот на закачалка за ткаенини : пластика. Добар капацитет за носење на оптоварување, густи џемпери и палта може да се обесат безбедно, а облеката може да се обеси без одење. Шарен живот, брилијантни бои, облека за совпаѓање како што сакате, едноставен живот, богати бои. Погоден за висечки крпи, долна облека, долна облека, градници, чорапи, марамчиња, итн. Лесно е да се обеси на шипка за завеси за туширање, врата од алишта, облека за облека, итн. Големината на закачалка за ткаенини 42*20,5 см. Погледнете ја бојата на сликата подолу. Материјалот на закачалка за ткаенини : пластика. Добар капацитет за носење на оптоварување, густи џемпери и палта може да се обесат безбедно, а облеката може да се обеси без одење. Шарен живот, брилијантни бои, облека за совпаѓање како што сакате, едноставен живот, богати бои. Погодно е за висечки крпи, долна облека, долна облека, градници, чорапи, марамчиња, итн. Лесно е да се обеси на шипка за завеси за туширање, врата од алишта, облека за облека, итн.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи