.

.

New
Јасез салата за кревање тегови за кревање на тегови за прилагодување на половината за поддршка на половината за грб, за тренинг со фитнес за тренинг на метежот

Јасез салата за кревање тегови за кревање на тегови за прилагодување на половината за поддршка на половината за грб, за тренинг

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

Врши притисок врз мускулите, прилагодете ја рамнотежата на силата на вежбање, зајакнување на јачината на мускулите, мускулите се стимулираат за време на вежбање, а соодветниот притисок ќе помогне да се направи вежбање порелаксирано и моќно. Поддршка. Потешката поддршка на половината може да обезбеди поддршка за време на вежбање, да ја држи половината што премногу се наведнува, да ја намали силата на мускулите и да ја заштити половината од извртена или болна. Може да обезбеди поголема поддршка и да ја намали случајната штета. Погодно за : трчање, јога, фитнес. Врши притисок врз мускулите, прилагодете ја рамнотежата на силата на вежбање, зајакнување на јачината на мускулите, мускулите се стимулираат за време на вежбање, а соодветниот притисок ќе помогне да се направи вежбање порелаксирано и моќно. Поддршка. Потешката поддршка на половината може да обезбеди поддршка за време на вежбање, да ја држи половината што премногу се наведнува, да ја намали силата на мускулите и да ја заштити половината од извртена или болна. Може да обезбеди поголема поддршка и да ја намали случајната штета. Погодно за : трчање, јога, фитнес. Направете притисок врз мускулите, прилагодете ја рамнотежата на силата на вежбање, зајакнување на јачината на мускулите, мускулите се стимулираат за време на вежбање, а соодветниот притисок ќе помогне да се направи вежбање порелаксирано и моќно. Поддршката. Поддршката за половината може да обезбеди поддршка за време на вежбање, држете го половината Тоа премногу се наведнува, ја намалува силата на неговите мускули и заштити ја половината од искривена или болна. Може да обезбеди поголема поддршка и да ја намали случајното оштетување. Заедно за : трчање, јога, фитнес.Сиз : S/M/L/Xlin Sports, заради прекумерна отпорност на вежбање, мускулите се стрес и нагласени, така што половината често има А. Болно чувство.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи