.

.

New
5мм 12V пред -жичен трепкачки килибар/портокал LED - Ултра светла

5мм 12V пред -жичен трепкачки килибар/портокал LED - Ултра светла

DEN 553.92

Стока
Во продавницата

5мм 12 V пред -жичен трепкачки килибар / портокал LED - Ултра светла (бродови од нас). Големина : 5мм пред-жичен круг на трепкање 12 V, боја : портокалова/килибар, сјајност : 10,000-12,000 MCD, анимација : трепкање на/исклучено/1-2 Hz. Напред напон : 12 V (волти), струја : 20m A, бранова должина : 600-610nm, оперативен напон 12 V (волти), должина на жица : приближно 15 см (6 инчи). Агол на гледање : 20-30 степени, Mount Style : обичај, боја на леќи : јасен, отпорник вграден во : да, Потребно е дополнителен отпорник : Не, смалување на завиткување : Да, стил на монтирање : Прилагодено. Супер светли LED диоди, кои се користат за мод, RC, Adruino, Cars, Ho Scale Model, авиони, камиони, Adafruit Project, Ноќта на вештерките, Божиќ, компјутер, Ултра светлина, итн. Бродови од нас). Големина : 5мм пред-жичен круг на трепкање 12 V, боја : портокалова/килибар, сјајност : 10,000-12,000 MCD, анимација : трепкање на/исклучено/1-2 Hz. Напред напон : 12 V (волти), струја : 20m A, бранова должина : 600-610nm, оперативен напон 12 V (волти), должина на жица : приближно 15 см (6 инчи). Агол на гледање : 20-30 степени, Mount Style : обичај, боја на леќи : јасен, отпорник вграден во : да, Потребно е дополнителен отпорник : Не, смалување на завиткување : Да, стил на монтирање : Прилагодено. Супер светли LED диоди, кои се користат за мод, RC, Adruino, Cars, Ho Scale Model, авиони, камиони, Adafruit проекти, Ноќта на вештерките, Божиќ, PC, Ultra Light, итн. Нашите пред-жични трепкачки LED диоди не се ништо друго освен квалитетно. ЛЕР 12 V 5мм Амбер / Портокалова ЛЕР става убава боја што е сигурна дека го осветлува вашиот производ или проект. Нашите LED диоди од 5 мм имаат вградено отпорници, така што тие ќе работат со напонот за кој се оценуваат. Нема потреба да додадете дополнителни отпорници. Единствено што треба да направите е да додадете моќ / земја и тие ќе осветлат. Не станува многу полесно од тоа. Пред-живите LED диоди од 5мм доаѓаат со вграден отпорник, сите врски се намалени на топлина со цел да ги заштитат и има доволно олово за жица на сите нив. Ова е трепкачката серија на нашите 12 V пред-жични LED диоди. Тие ќе трепкаат по дадена стапка веднаш штом моќта ќе им се приклучи, нема потреба од дополнителен хардвер (покрај моќноста) за да ги направат блиц.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи