.

.

New
Занаетчиска кутија за моќ од 5: Бел универзален клип за значка за комуникации Vocera B3000. 230-01985

Занаетчиска кутија за моќ од 5: Бел универзален клип за значка за комуникации Vocera B3000. 230-01985

DEN 400.00

Стока
Во продавницата

Vocera B3000 бели универзални клипови. Прикачете на облека или ленти за лесен пристап. Оптималното позиционирање е околу 6 инчи под брадата. Натпревари на Vocera Дел број 230-01985. Произведен од Artisan Power, лидер во производи за замена со висок квалитет. Пластиката што се користи во нашите производи се надополнува и се обликува со антимикробна технологија на Ionpure Iza, што спречува култивирање и раст на разни опасни организми како вируси, габи и бактерии. Овој неоргански агенс нуди целосна и сигурна заштита со ослободување на сребрени јони кои се нацртани кон микроби и го нарушуваат нивниот електричен баланс, така што микробите ги пукаа нивните клеточни wallsидови и се изгаснуваат.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи