.

.

New
DIGITUS DAC CABLE SFP28 1 M DAC кабел 25 g 1 m

DIGITUS DAC CABLE SFP28 1 M DAC кабел 25 g 1 m

DEN 737.28

Стока
Во продавницата

Кабелот SFP28 25 G е погоден за поврзување на две порти SFP28 во компонентите на мрежата 25 G. Кабелот SFP28 25 G е погоден за поврзување на две порти SFP28 во компонентите на мрежата 25 G. 25 G SFP28 DAC Twinax кабли се решение за заштеда на високи перформанси, заштеда на енергија за апликации од 25 G Ethernet, прекинувачи, компјутери со високи перформанси, системи за стекнување на податоци и телекомуникациски системи. Се состои од заштитен бакарен кабел Twinax со приклучоци за приклучоци на двата краја. Пасивните DAC кабли немаат електрични компоненти во кабелот и се погодни за кратки растојанија на пренос.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи