.

.

New
2 пара четки за јаглерод 1619p04451 17x17x7mm компатибилен со GCM 10 слајд митр пила GCO 14-1 отсечен преглед на GCM 10 Slide Miter Saw Depalters Desurce Desturces Repoltions

2 пара четки за јаглерод 1619p04451 17x17x7mm компатибилен со GCM 10 слајд митр пила GCO 14-1 отсечен преглед на GCM 10 Slide

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

[Апликација] : Компатибилен со Boschgcm 10 слајд митрвко 14-1, отсечен пила gcm 10 слајд митр виден GCM 12 слајд митрвм 8 s слајд митр пила gtm 12 табела митер пила gcm 800 s слајд митер виден gcm 8 sj слајд митер пила. Референтниот број е 1619p04451. [Димензија] : Големината на овие четки за јаглерод е околу 17x17x7mm / 0,67x0.67x0.28inch. [Функција] : Носените четки често се причина за слабо извршен мотор. Заменувањето на четки може да поправи наизменичен мотор. [Издржлив материјал] : Направете материјал со добар квалитет, долг животен век, голема сила и издржливост, идеална замена за вашиот стар или истрошен дел. [Забелешка] : Ве молиме измерете ги четките за јаглерод за да одговараат на големината пред да набавите. Ве молиме, дозволете грешки од 1-2мм поради рачно мерење. [Апликација] : Компатибилен со Boschgcm 10 слајд митрвко 14-1, отсечен пила gcm 10 слајд митр виден GCM 12 слајд митрвм 8 s слајд митр пила gtm 12 табела митер пила gcm 800 s слајд митер виден gcm 8 sj слајд митер пила. Референтниот број е 1619p04451. [Димензија] : Големината на овие четки за јаглерод е околу 17x17x7mm / 0,67x0.67x0.28inch. [Функција] : Носените четки често се причина за слабо извршен мотор. Заменувањето на четки може да поправи наизменичен мотор. [Издржлив материјал] : Направете материјал со добар квалитет, долг животен век, голема сила и издржливост, идеална замена за вашиот стар или истрошен дел. [Забелешка] : Ве молиме измерете ги четките за јаглерод за да одговараат на големината пред да набавите. Ве молиме, дозволете грешки од 1-2мм поради рачно мерење. Описи на предметите : -[Апликација] : Компатибилен со Bosch GCM 10 слајд митрчовче 14-1, отсечен пила GCM 10 слајд митр пила gcm 12 слајд митрвм 8 s слајд митр пила gtm 12 табела митер пила gcm 800 s слајд митр митр митр митр пила gcm 8 sj slide Митре виден. Референтниот број е 1619p04451 .- [Димензија] : Големината на овие четки за јаглерод е околу 17x17x7mm / 0.67x0.67x0.28inch .- [Функција] : Носените четки често се причина за слабо извршен мотор. Заменувањето на четки може да поправи наизменичен мотор. големината пред набавката. Ве молиме, дозволете грешки од 1-2мм поради рачно мерење.Панак : 2 пара спецификации на јаглерод Brich ESITEM : MPN : 1619 P04451 SIZE : 17x17x7mm / 0.67x0.67x0.28inchtool Дел Тип : јаглерод четка : јаглерод.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи