.

.

New
LED држач за светло, ABS сигурен држач за диоди, компактна големина за електрични уреди за диоди

LED држач за светло, ABS сигурен држач за диоди, компактна големина за електрични уреди за диоди

DEN 732.80

Стока
Во продавницата

Носителот на црната пластична LED светлина е многу погоден за професионално завршување на работата. Држачот на светлината се нарекува и рамка или обвивка. И квалитетот на сопственикот на диодата е загарантиран, можете да го користите со доверба. Изградена на строги стандарди за контрола на квалитетот, монтирањето на диодата е подобрена за поголема издржливост. Пластичната заграда може лесно да го поправи ЛЕР на таблата, што одржува голема практичност. 5мм црна пластична LED држач за држач за лежиште на лежиштето може да биде лесен за употреба во практичниот живот. Носителот на црната пластична LED светлина е многу погоден за професионално завршување на работата. Држачот на светлината се нарекува и рамка или обвивка. И квалитетот на сопственикот на диодата е загарантиран, можете да го користите со доверба. Изградена на строги стандарди за контрола на квалитетот, монтирањето на диодата е подобрена за поголема издржливост. Пластичната заграда може лесно да го поправи ЛЕР на таблата, што одржува голема практичност. 5мм црна пластична LED држач за држач за лежиште на лежиштето може да биде лесен за употреба во практичниот живот. Функција : 1. Носителот на црната пластична LED светлина е многу погоден за професионално завршување на работата.2. Пластичната заграда може лесно да го поправи ЛЕР на таблата, што одржува голема практичност.3. Држачот на светлината се нарекува и рамка или обвивка. И квалитетот на сопственикот на диодата е загарантиран, можете да го користите со доверба.4. 5мм црна пластична LED држач за држач за лежиште на лежиштето може да биде лесен за употреба во практичниот живот.5. Изградена до строги стандарди за контрола на квалитетот, монтирање на диоди е подобрена за поголема издржливост. Спецификација : Тип на ставка : држач за диоди : Abscolor : Црн пакет Список на пакети : држач за диоди од 200 x.

Карактеристики на производот

Item Type:
Diode holder
Material:
ABS
Color:
Black
Package List:
200 x Diode Holder :
Свеж

Поврзани производи