.

.

New
Ролери Печати масло масло за печатење Печатење боја Арт Арт гума количка за движење на тркала Рачен ротирачки тапан платен цилиндер

Ролери Печати масло масло за печатење Печатење боја Арт Арт гума количка за движење на тркала Рачен ротирачки тапан платен цилиндер

DEN 164.80

Стока
Во продавницата

Цилиндерот за печатење има едноставна структура, флексибилна и удобна употреба, силна и издржлива и силна практичност. Специјален валјак за масло за изработка на печатење, вклучувајќи рачка, заградување и тело на ролери за масло. Ролерискиот цилиндер е рамен и мазен, бојата е дури и кога е во употреба, малата пластика се притиска во форма, таа е лесна и цврста, а дрвената рачка се чувствува удобно. Ролерот е изработен од гума со добра еластичност и цврстина. Може да се користи постојано долго време и е рамен со распоредот, цврсто фитинг, силна моќност на покривање, а дрвената рачка може лесно да се расклопи и исчисти. Широко користен-идеален гумен валјак, погоден за алатки за градежни ленти што не се лизгаат, печатење, блокови со мастило, резба на површини или алатки за втиснување, белешка за книги, сликарство, итн. силна практичност. Специјален валјак за масло за изработка на печатење, вклучувајќи рачка, заградување и тело на ролери за масло. Ролерискиот цилиндер е рамен и мазен, бојата е дури и кога е во употреба, малата пластика се притиска во форма, таа е лесна и цврста, а дрвената рачка се чувствува удобно. Ролерот е изработен од гума со добра еластичност и цврстина. Може да се користи постојано долго време и е рамен со распоредот, цврсто фитинг, силна моќност на покривање, а дрвената рачка може лесно да се расклопи и исчисти. Широко користен-идеален гумен валјак, погоден за алатки за градење на ленти што не се лизгаат, печатење, блокови со мастило, резба на површини или алатки за втиснување, белешка за книги, сликарство, итн. Потекло : n) Факултативни спецификации : 3,9 инхескулор : како што е прикажаноМатеријал : Гума материјал : Гума материјал : Гума материјал : Гума материјал : 1pc.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи