.

.

New
Yzlyd wallидна ламба на отворено водоотпорен балкон надворешен wallид креативен вила скалила порта за патеки на отворено

Yzlyd wallидна ламба на отворено водоотпорен балкон надворешен wallид креативен вила скалила порта за патеки на отворено

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Избрана легура, водоотпорен дизајн, пријателски процес на печење со висока температура, рачно полирана и стара, ретро текстура. Исклучително романтично забележано уметничко стакло, проucирно, меко и убаво. Површината е испрскана и печена, со високо ниво на заштита и замрзната текстура. Лесно за инсталирање : Лесно за инсталирање, потребните завртки се вклучени во пакетот за испорака. Погодно за простор за инсталација : Надворешно / балкон / тревник / патека / двор / градина, итн. Избрана легура, водоотпорен дизајн, пријателски процес на боја на печење со висока температура, рачно полирана и стара, ретро текстура. Исклучително романтично забележано уметничко стакло, проucирно, меко и убаво. Површината е испрскана и печена, со високо ниво на заштита и замрзната текстура. Лесно за инсталирање : Лесно за инсталирање, потребните завртки се вклучени во пакетот за испорака. Погоден за простор за инсталација : Надворешен / балкон / тревник / патека / двор / градина, итн. Избрана легура, водоотпорен дизајн, пријателски процес на боја на печење со висока температура, рачно полирана и стара, ретро текстура. мека и убава. Површината е испрскана и печена, со високо ниво на заштита и замрзната текстура. Лесно за инсталирање : Лесни за инсталирање, потребните завртки се вклучени во пакетот за испорака. Исклучена за инсталациониот простор : Надворешен / балкон / тревник / патека / патека / патека Двор / градина и сл.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи