.

.

New
Yak-Power YP-RP5WR Пет колово безжичен дигитален систем за префрлување

Yak-Power YP-RP5WR Пет колово безжичен дигитален систем за префрлување

DEN 1.67

Стока
Во продавницата

Белешка : Осигурете се дека конекторите за приклучок и игра се целосно туркани заедно кога го поврзуваат системот заедно. Брзо и лесно : Овој целосно безжичен систем за префрлување на панелот за напојување е дизајниран да го направи брз и лесно за вас да ги поврзете вашиот пронаоѓач на риби, пумпа за мамка добро, LED осветлување, полнач за телефони и кој било друг додаток од 12 V што ви треба на вода. Контрола на мобилна апликација. И, главниот прекинувач за напојување ви овозможува целосно да го надополнете целиот систем за да ја минимизирате потрошувачката на енергија додека сте надвор од водата. Безжично контролиран систем за дигитално префрлување со монтажни стапала и вметната споена жица за напојување. Новиот систем за префрлување на панелот за напојување е дизајниран да го направи брз и лесен за додавање и контрола на 12 V електроника на вашиот кајак. Новата YP-RP5 W има пет префрлени места, тастатурата со батерија со база со брзо исклучување, монтажа на железнички патеки со Т-орев, интегрирана Bluetooth со контрола на мобилна апликација, режим на последна меморија, осигурувач во линија 15А и поврзаност на приклучокот за напојување на Yak. Додатоци контролирани независно : Секое копче се претвора во црвено кога се активира. Водоотпорна и сигурна : Yak-Power користи свои сопствени сопствени алатки, висока толеранција, многу прицврстувачи за прицврстување со поголем мерач, вистинска бакарна жица за да обезбеди квалитетна, водоотпорна и сигурна врска. Со 5 префрлени места, можете да ги поврзете вашиот пронаоѓач на риби, пумпа за мамки, LED осветлување, полнач за телефони и кој било друг додаток од 12 V што ви треба на вода. Додатоци контролирани независно : Секое копче се претвора во црвено кога се активира. Прекинување на приклучокот на Jak Power и Play SAE. И, главниот прекинувач за напојување ви овозможува целосно да го надополнете целиот систем за да ја минимизирате потрошувачката на енергија додека сте надвор од водата. Безжично местење : Пет префрлени места, тастатура со батерија со батерија со база за брзо исклучување и опција за монтирање на железничката пруга Т-орев, интегрирана Bluetooth со контрола на мобилна апликација, Последен режим на меморија, осигурувач во линија 15А и површина на приклучокот за напојување. Безжично местење : Пет префрлени места, тастатура со батерија со батерија со база за брзо исклучување и опција за монтирање на железничката пруга Т-орев, интегрирана Bluetooth со контрола на мобилна апликација, Последен режим на меморија, осигурувач во линија 15А и површина на приклучокот за напојување. Белешка : Осигурете се дека конекторите за приклучок и игра се целосно туркани заедно кога го поврзуваат системот заедно. Потоа, кога системот ќе се врати назад користејќи го копчето за напојување на мајсторот, сите кола „последен режим“ ќе бидат вклучени назад. Брзо и лесно : Овој целосно безжичен систем за префрлување на панелот за напојување е дизајниран да го направи брз и лесно за вас да ги поврзете вашиот пронаоѓач на риби, пумпа за мамка добро, LED осветлување, полнач за телефони и кој било друг додаток од 12 V што ви треба на вода.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи