.

.

New
Vxb бренд 6мм, носат меурчиња за време

Vxb бренд 6мм, носат меурчиња за време

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. vxb? Бренд, 6мм, временски распоред за временски терен 2мм, 16 заби 6мм широки ремени жлеб за 3Д печатач GT2 Description 2mm терен (GT2) 16 заби 6мм носат појас за време на ширина од 6 мм со 2 поставени завртки за да се обезбеди на степенот на моторниот мотор. Една најчеста примена на моторот на вратилото 6мм и се вклопува во временскиот појас за ширина од 6мм 2мм, пробиен на делтата на Косел и други слични 3Д печатачи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи