.

.

New
Комплет за заптивки на звучникот TUC810138, 35мм х 16мм

Комплет за заптивки на звучникот TUC810138, 35мм х 16мм

DEN 992.00

Стока
Во продавницата

Исклучителен квалитет. Издржливи компоненти. Вистински на животните детали. Експертско инженерство. Сосема ново во фабричко пакување. Исклучителен квалитет. Издржливи компоненти. Вистински на животните детали. Експертско инженерство. Сосема ново во фабричко пакување. Ова е сосема нов производ во сите скала.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи