.

.

New
Bossano Airtag Паричник мажи јаболко паричник со држач за воздушна таг, паричник за мажи, блокатор на РФИД, тенок паричник, паричник за мажи, ознака на Apple Air не е вклучена

Bossano Airtag Паричник мажи јаболко паричник со држач за воздушна таг, паричник за мажи, блокатор на РФИД, тенок паричник,

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

Slim Mens Wallet : Овој паричник за картички за мажи е доволно мал за да се вклопи во предниот џеб, но сепак ќе ги одржи вашите имоти безбедни, обезбедени и организирани. Карактеристики : Клип за слаби пари, прозорец за џеб за лична карта, 6 држачи за картички и надворешен џеб. Материјали со висок квалитет : Нашиот паричник за мажи е изграден со секојдневна употреба во умот, без да се компромитира во стилот. Силното еколошки „Еко“ кожа и цврсто шиење ќе ги задржи вашите елегантни машки паричници со години да изгледаат одлично. Технологија за блокирање на РФИД : ЕМ штит, вграден во нашите парични паричници РФИД блокирање, ги штити вашите кредитни картички од криминалци. Хакерот може да ја прочита вашата кредитна картичка оддалечена 3 метри, ако не е заштитена со нашиот тенок паричник за клип за пари. Наменето за секојдневна употреба : Нашиот тенок паричник е направен за секојдневна употреба. Доаѓа со одвојлив и реверзибилен клип за алуминиумски метални пари што ви дава целосна контрола како да ги задржите вашите пари и картички. Надворешниот џеб е одличен за лесен пристап. Специјален држач за означување на воздухот : Чувајте го вашиот паричник безбеден и лесно лоциран со воздушен пат! Прецизно следење и прилагодливи известувања, никогаш нема да мора повторно да се грижите за погрешно поставување на паричникот (воздушниот напад не е вклучен). Slim Mens Wallet : Овој паричник за картички за мажи е доволно мал за да се вклопи во предниот џеб, но сепак ќе ги одржи вашите имоти безбедни, обезбедени и организирани. Карактеристики : Клип за слаби пари, прозорец за џеб за лична карта, 6 држачи за картички и надворешен џеб. Материјали со висок квалитет : Нашиот паричник за мажи е изграден со секојдневна употреба во умот, без да се компромитира во стилот. Силното еколошки „Еко“ кожа и цврсто шиење ќе ги задржи вашите елегантни машки паричници со години да изгледаат одлично. Технологија за блокирање на РФИД : ЕМ штит, вграден во нашите парични паричници РФИД блокирање, ги штити вашите кредитни картички од криминалци. Хакерот може да ја прочита вашата кредитна картичка оддалечена 3 метри, ако не е заштитена со нашиот тенок паричник за клип за пари. Наменето за секојдневна употреба : Нашиот тенок паричник е направен за секојдневна употреба. Доаѓа со одвојлив и реверзибилен клип за алуминиумски метални пари што ви дава целосна контрола како да ги задржите вашите пари и картички. Надворешниот џеб е одличен за лесен пристап. Специјален држач за означување на воздухот : Чувајте го вашиот паричник безбеден и лесно лоциран со воздушен пат! Прецизно следење и прилагодливи известувања, никогаш нема да мора повторно да се грижите за погрешно поставување на паричникот (воздушниот напад не е вклучен). Автентичен и високо стилски коњак.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи