.

.

New
2 Пакувајте Mini 3 Pro Intelligent Flight OEM батерија, оригинални батерии на DJI

2 Пакувајте Mini 3 Pro Intelligent Flight OEM батерија, оригинални батерии на DJI

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

Пакетот вклучува 2 официјални батерии DJI Mavic 3 Pro. Mavic Mini 3 Pro Flight Battery обезбедува максимално време на летање од 30 минути. Со вграден DJI интелигентен систем за управување со батерии, статусот на батеријата се следи и се пријавува во реално време, овозможувајќи ви да се фокусирате помалку на нивото на моќност и повеќе на летањето. Модел : MB2-2400 MAH-7.2 V Оценет со капацитет : 2400 m Ah Тип на батерија : Li-Ion 2 S Оценет напон : 7,2 V Ограничен напон за полнење : 8,4 V Макс за полнење моќност : 24 W. Компактниот, но моќен Mavic Mini е совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, е совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник. Фаќајќи ги вашите моменти на начин што без напор ги воздигнува обичните. Пакетот вклучува 2 официјални батерии DJI Mavic 3 Pro. Mavic Mini 3 Pro Flight Battery обезбедува максимално време на летање од 30 минути. Со вграден DJI интелигентен систем за управување со батерии, статусот на батеријата се следи и се пријавува во реално време, овозможувајќи ви да се фокусирате помалку на нивото на моќност и повеќе на летањето. Модел : MB2-2400 MAH-7.2 V Оценет со капацитет : 2400 m Ah Тип на батерија : Li-Ion 2 S Оценет напон : 7,2 V Ограничен напон за полнење : 8,4 V Макс за полнење моќност : 24 W. Компактниот, но моќен Mavic Mini е совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, е совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник, совршен креативен придружник. Фаќајќи ги вашите моменти на начин што без напор ги воздигнува обичните. Батериите се за DJI Mini 3 Pro. Пакетот вклучува 2 DJI Mavic Mini 3 Pro Intelligent Batteries. Интелигентната батерија Mavic 3 Pro обезбедува максимално време на летање од 34 минути, а дронот е сè уште под 249g. Тоа не е батерија со плус верзија. Со вграден DJI интелигентен систем за управување со батерии, статусот на батеријата се следи и се пријавува во реално време, овозможувајќи ви да се фокусирате помалку на нивото на моќност и повеќе на летањето.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи