.

.

New
Micro HDMI на Micro HDMI кабел, Micro HDMI машки до Micro HDMI машки кабел, Micro HDMI Type D MALE до машки кабел Поддршка 3D/4K 1080P 30CM/1FT

Micro HDMI на Micro HDMI кабел, Micro HDMI машки до Micro HDMI машки кабел, Micro HDMI Type D MALE до машки кабел Поддршка 3D/4K

DEN 223.84

Стока
Во продавницата

Micro HDMI со голема брзина до микро HDMI кабел, HDMI тип d до типот d кабел. Micro HDMI до Micro HDMI кабел работи со HDTVS, DC, камкордери, играчи на игри и сите други уреди со микро HDMI порти. Micro HDMI машки до Micro HDMI машки кабел поддржува 3 D/4 K 1080p/1080i/720p/480p HDMI 2.0. Најновата напредна техничка напредна техника Micro HDMI машки до микро HDMI кабел, позлатени конектори и најлон за честа употреба и долг живот. Сигурно обезбедување на квалитет : Целиот микро HDMI кабел е 100% проверен и визуелен проверен. Не се изведува пакување сè додека сите параметри не можат да ги задоволат стандардите. Micro HDMI со голема брзина до микро HDMI кабел, HDMI тип d до типот d кабел. Micro HDMI до Micro HDMI кабел работи со HDTVS, DC, камкордери, играчи на игри и сите други уреди со микро HDMI порти. Micro HDMI машки до Micro HDMI машки кабел поддржува 3 D/4 K 1080p/1080i/720p/480p HDMI 2.0. Најновата напредна техничка напредна техника Micro HDMI машки до микро HDMI кабел, позлатени конектори и најлон за честа употреба и долг живот. Сигурно обезбедување на квалитет : Целиот микро HDMI кабел е 100% проверен и визуелен проверен. Не се изведува пакување сè додека сите параметри не можат да ги задоволат стандардите. Micro HDMI со голема брзина до микро HDMI кабел, HDMI тип d до типот d кабел. Micro HDMI до Micro HDMI кабел работи со HDTVS, DC, камкордери, играчи на игри и сите други уреди со микро HDMI порти. Micro HDMI машки до Micro HDMI машки кабел поддржува 3 D/4 K 1080p/1080i/720p/480p HDMI 2.0. Најновата напредна техничка напредна техника Micro HDMI машки до микро HDMI кабел, позлатени конектори и најлон за честа употреба и долг живот. Сигурно обезбедување на квалитет : Целиот микро HDMI кабел е 100% проверен и визуелен проверен. Не се изведува пакување сè додека сите параметри не можат да ги задоволат стандардите.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи