.

.

New
Комплет за поправка на заби за забивање на автомобили, комплет за поправка на заби 2 во 1 T-BAR Slide Hammer Прилагодлива должина со 22 парчиња Комплет за алатка за отстранува

Комплет за поправка на заби за забивање на автомобили, комплет за поправка на заби 2 во 1 T-BAR Slide Hammer Прилагодлива должина

DEN 2.33

Стока
Во продавницата

Карактеристики на дизајнот - Нашиот чекан за слајд 2 во 1 Т -Бар усвојува дизајн на типот на рачката за работа за поправка на метални панели, а кревачот за поправка на забите може да ја прилагоди и должината сами. Поставете го лепилото да се залепи за пиштол и загревајте, поврзете го изворот на енергија и загрејте се за 5-10 минути.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи