.

.

New
Мерач на дигитален хигрометар Quanjj за тестер за влажност на дрва/картонски граѓани Брз и прецизно мерење на микробранови LCD дисплеј

Мерач на дигитален хигрометар Quanjj за тестер за влажност на дрва/картонски граѓани Брз и прецизно мерење на микробранови LCD

DEN 444.80

Стока
Во продавницата

Електромагнетна мерка со висока фреквенција - Брза мери содржината на многу видови на материјали од дрво. Стабилна изведба и брз одговор - сигурен за изведувачи, дрвени работници и сопственици на домови за мерење на водата што содржи повеќето дрво, хартија, тревки, книга, дрвен блок, картон, итн.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи