.

.

New
Клип на очила за читање +1,00 леќи за филтрирање на сина светлина

Клип на очила за читање +1,00 леќи за филтрирање на сина светлина

DEN 185.44

Стока
Во продавницата

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Испратете го!. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Испратете го!. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Испратете го!. Дизајниран во САД. Увезени. Метална рамка. Поликарбонат леќи. Неполаризирана. Екраните филтрираат анти -замор со сина светлина блокирање на облогата. Ширина на леќи : 55 милиметри. Висина на леќи : 41 APX милиметри. Мост : 20 милиметри. АРМ : 130 милиметри. Клип на готови очила што не се на до-облека не се наменети да ги заменат пропишаните корективни леќи или прегледи од професионалец за нега на очите. Потребни се континуирани прегледи на очите за да се утврди здравствениот статус на очите и потребите на видот. “.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи