.

.

New
Voir водоотпорен кабелски податоци за кабли CableType-C Интерфејс Брз полнач за дејство на DJI OSMO

Voir водоотпорен кабелски податоци за кабли CableType-C Интерфејс Брз полнач за дејство на DJI OSMO

DEN 3.00

Стока
Во продавницата

Должина : 120 см; тежина : 28g. Лесен и лесен за носење. Засилување на интерфејсот., Не е лесно да се пробие; отпорен на повлекување. Погодно за Action Action Camera DJI OSMO. Должина : 120 см; тежина : 28g. Лесен и лесен за носење. Засилување на интерфејсот., Не е лесно да се пробие; отпорен на повлекување. Погодно за Action Action Camera DJI OSMO. Погодно за Action Action Camera DJI OSMO. Мекото тело, свиткување не се деформира. Засилување на интерфејсот., Не е лесно да се пробие; отпорен на повлекување. Одреден степен на водоотпорно (пукање под вода). Должина : 101 см; тежина : 23,4гр.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи