.

.

New
Собрание на модулот за пумпа за електрично гориво Misioek за 2005-2015 Dodge Charger 2.7L 3,5L 3,6L 5,7L E7192M

Собрание на модулот за пумпа за електрично гориво Misioek за 2005-2015 Dodge Charger 2.7L 3,5L 3,6L 5,7L E7192M

DEN 1727.84

Стока
Во продавницата

100% сосема ново во фабрички оригинален пакет со склоп на пумпа за гориво. Не ги обновуваат или повторно изработените делови. Ова е висококвалитетна, сосема нова склопување на пумпа за гориво на универзална замена, оваа пумпа може да не биде идентична со отстранувањето на пумпата. Но, пумпата за замена ќе функционира исто како и пумпата што се отстранува. Метерии : Направено од висок квалитет 2014 Chrysler 300 V8 6.4 L пумпа за гориво 2011-2015 Chrysler 300 V6 3.6 L; 2005-2015 Chrysler 300 V8 5.7 L пумпа за гориво 2015 Dodge Challenger V6 3.6 L Pump Pump 2011-2015 Dodge Challenger V8 5.7 L Pump Pump 2015 Dodge Challenger V8 6.4 L 2007-2010 Dodge Charger V6 2.7 L / V6 3.5 L пумпа за гориво 2011-2015 Dodge Charger V6 3.6 L Pump Pump 2007-2014 Dodge Charger V8 5.7 L Pump Pump 2005-2008 Dodge Magnum V6 2.7 L / V6 3.5 L / V8 5.7 L Карактеристики на пумпата за гориво : > 100% сосема нов во фабрички оригинален пакет Електричен електричен пакет електричен пакет Собрание на пумпата за гориво. Не ги обновуваат или повторно изработените делови. > 100% механички тестирани пред напуштањето на фабриката обезбедува оптимални перформанси и подобрена издржливост. Ексинтензивна изработка> Секој дел е внимателно тестиран со цел да им обезбеди високо квалитетни делови на нашите клиенти.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи