.

.

New
Куклата компанија Тигар прсти Деца играчки кукли,

Куклата компанија Тигар прсти Деца играчки кукли,

DEN 575.84

Стока
Во продавницата

Пристапот до прстите се наоѓа во основата на куклата. Други кукли со прсти во опсегот вклучуваат кукли да одат со приказни, рими и песни, како и животни/суштества од фармата, шумски предели, џунгла, воздух и море. Погоден за деца на возраст од 12 месеци и погоре. кадифен-мачар. кадифен-мачар. Со над 150 различни кукли со прсти што треба да изберете од таму треба да има нешто за секого. Имаме кукли со прсти за да одиме со книги со приказни, расадници ритми, песни и претстави - компанијата за кукли верува дека тие ги имаат најдобрите кукли со прсти достапни насекаде.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи