.

.

New
Про-линиски трки 1/10 преден тркач S3 2 тркала погон пред 2,2 /2.7 Драг Расинг гума 2 Pro10197203

Про-линиски трки 1/10 преден тркач S3 2 тркала погон пред 2,2 /2.7 Драг Расинг гума 2 Pro10197203

DEN 0.33

Стока
Во продавницата

Нов дизајн на земја за максимални перформанси. Супер тесен и лесен. Ја елиминира потребата за пена од гуми. Одржува изглед на скала. Направено во САД, од 1982 година. Про-линиски трки 1/10 преден тркач S3 2 WD Front 2.2 "/2.7" Drag Racing Tire (2), Pro10197203. Нов дизајн на земја за максимални перформанси. Супер тесен и лесен. Ја елиминира потребата за пена од гуми. Одржува изглед на скала. Направено во САД, од 1982 година. Про-линиски трки 1/10 преден тркач S3 2 WD Front 2.2 "/2.7" Drag Racing Tire (2), Pro10197203. Про-линиски трки 1/10 преден тркач S3 2 WD Front 2.2 "/2.7" Влечка тркачка гума (2), Pro10197203.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи