.

.

New
Mister Twister 4 двојна опашка, бела, црна, една големина

Mister Twister 4 двојна опашка, бела, црна, една големина

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Двојно од привлечноста. Врзана со тркалезна мерка, или е прикачена како приколка на лажица без трева, вртеж или мамка за вртење, двојната опашка обезбедува двојно акција. 2 "и $" Двојна опашка - давање нов живот на класичен господар Твистер мами што редовно се користи од рибарот низ целиот свет. 2 ”и 4„ Двојна опашка испорачува двојно повеќе од рибата што привлекува моќност. Во која има меко формулирано ребрести тело и две екстра долги опашки, двојната опашка од 2 „произведува рационализирана акција за пливање што може да се риболов со најбавно брзина на пронаоѓање. Двојната опашка од двојна опашка работи одлично на тркалезна мерка или со сите нови господини Твистер Саси Стингум рамен џеиг. Ангерите на турнирите во Крапи низ целата нација се радуваа на овие бои и од добра причина. Не само што овие се најжешките бои на пазарот, туку и тие се направени со најтрајната мека пластика на пазарот, што им овозможува на риболовците да се дружат со повеќе риби, користејќи ја истата мека пластична мамка.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи