.

.

New
NBYT Steel Cable Rope 4-цифрен комбиниран заклучување, рачка на вратата на кабинетот, дијаметар3/16 , должина11, погоден за шкафчиња, ормани за датотеки, гардероби, мали огради, м

NBYT Steel Cable Rope 4-цифрен комбиниран заклучување, рачка на вратата на кабинетот, дијаметар3/16 , должина11, погоден за

DEN 0.67

Стока
Во продавницата

Висококвалитетно тело за заклучување на легура на цинк, хексагонален дизајн, многу модерен, роман и лесен за идентификација. Силно жичано јаже; A04-30 Има 3/16 "дијаметар и гумен капак, околу 11" обем. (Ако сакате катанец со различна должина, кликнете на другите опции за големина за да ги видите, втората главна слика има детален опис). Четири независни тркала за брановидни кодови; Дополнителен голем фонт, лесен за препознавање. Кодот може да се измени и лесен; Уникатен дизајн на код за анти -грешка, бидејќи лозинката е неточна, нема да биде заклучена за да се осигура дека заклучувањето може да се отвори (само проверете дали црвената точка во заклучувањето е усогласена со вашиот сопствен код, проверете го методот за промена на кодот за детали). Одлична услуга; Ако наидете на кој било проблем, можете да контактирате со нас. Ние ќе ви помогнеме да го решите проблемот сè додека не бидете задоволни. Висококвалитетно тело за заклучување на легура на цинк, хексагонален дизајн, многу модерен, роман и лесен за идентификација. Силно жичано јаже; A04-30 Има 3/16 "дијаметар и гумен капак, околу 11" обем. (Ако сакате катанец со различна должина, кликнете на другите опции за големина за да ги видите, втората главна слика има детален опис). Четири независни тркала за брановидни кодови; Дополнителен голем фонт, лесен за препознавање. Кодот може да се измени и лесен; Уникатен дизајн на код за анти -грешка, бидејќи лозинката е неточна, нема да биде заклучена за да се осигура дека заклучувањето може да се отвори (само проверете дали црвената точка во заклучувањето е усогласена со вашиот сопствен код, проверете го методот за промена на кодот за детали). Одлична услуга; Ако наидете на кој било проблем, можете да контактирате со нас. Ние ќе ви помогнеме да го решите проблемот сè додека не бидете задоволни. 1. Овој катанец е дизајниран како 4-цифрен бирање, нудејќи 10.000 комбинации за зголемена безбедност. 2. Оваа брава користи мека челична жица како окови за да се обезбеди дека може да се користи на повеќе места. 3. Дијаметарот на крајот на кабелот е 3/16 инчи, ве молиме проверете дали дијаметарот на дупката е поголем од 3/16 инчи.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи