.

.

New
ОДОНТОМЕД2011 2 ПРЕМИУМ ДРУГИОТ ИНГЕРСКИ ДОДЕЛНИЦИ 5 мазни + ножици на ирис 4,5 директен комплет за лакирање ODM

ОДОНТОМЕД2011 2 ПРЕМИУМ ДРУГИОТ ИНГЕРСКИ ДОДЕЛНИЦИ 5 мазни + ножици на ирис 4,5 директен комплет за лакирање ODM

DEN 126.24

Стока
Во продавницата

Држач за игла на Вебстер 5 "мазни + ножици на ирис 4,5" директно. Количина : 2 парчиња. Направено од квалитетен не'рѓосувачки челик. Одонтомед2011 инструменти. Производите Odontomed2011 нудат рачно изработен допир на секој инструмент. Држач за игла на Вебстер 5 "мазни + ножици на ирис 4,5" директно. Количина : 2 парчиња. Направено од квалитетен не'рѓосувачки челик. Одонтомед2011 инструменти. Производите Odontomed2011 нудат рачно изработен допир на секој инструмент. Држач за игла на Вебстер 5 "мазни + ножици на ирис 4,5" директно изработено во висококвалитетен не'рѓосувачки челик odontomed2011 инструменти.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи