.

.

New
вореплика Сад Втората Светска ВОЈНА Падобрански Рачен Компас Од Супериорен Магнето Корп-Репродукција

вореплика Сад Втората Светска ВОЈНА Падобрански Рачен Компас Од Супериорен Магнето Корп-Репродукција

DEN 1280.00

Стока
Во продавницата

пластика. Увезени. Убаво означени на задната страна. Како и тејлор, таа има бела насликана стрелка на стаклото (плексиглас). Стрелките не се само насликани или пренесени на стаклото, туку врежани во стаклото и исполнети со бела боја. Супериорни модели На Магнето, постојат 4 кружни дупки, и нема стрелка, сите поставени помеѓу, а не на насоките на компасот. Вистинска Репродукција на компасот за зглоб на WW2, што го користат Воздушните трупи на Денот D. Вистинска Репродукција на компасот за зглоб на WW2, што го користат Воздушните трупи на Денот D. Овој целосно функционален пример Е НОВ и убаво обележан на задната страна : ИНЖЕНЕРСКИ КОРПУС НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЈА ПРОИЗВЕДЕН ОД СУПЕРИОРЕН МАГНЕТО КОРП. Овој компас, официјален познат Како Компас, Зглоб, Исполнет Со Течност, е направен од двајца производители, Супериорен Магнето и Тејлор. Компасот обично се гледаше како се носи на зглобот (дух!), но и преку ракавот, петелките на рамената, мрежата или на глуждот над чизмите за скокање. Компасите на зглобот ги користеле и офицери и запишани мажи, за разлика од компасот со леќи, или компас за марширање, кој вообичаено бил резервиран за офицери, ПОДОФИЦЕРИ или мажи во специјална мисија. На Овие супериорни модели На Магнето, постојат 4 кружни дупки, и нема стрелка, сите поставени помеѓу, а не на насоките на компасот. Внатре, нема спирала и иглата е со малку поинаков дизајн. Како и Со тејлор, тоа беше исфрлено со прозрачна боја, но повеќе не држи сјај. Како и Тејлор, таа има бела насликана стрелка на стаклото (плексиглас), но дизајните на стрелките се различни. Стрелките не се само насликани или пренесени на стаклото, туку врежани во стаклото и исполнети со бела боја.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи