.

.

New
Јадењето ханајаги, 8,1 Х 1,4 инчи, јапонски садови

Јадењето ханајаги, 8,1 Х 1,4 инчи, јапонски садови

DEN 2.67

Стока
Во продавницата

[8,1 х 1,4 инчи (20,5 х 3,6 см). Во зависност од производот, бојата и обликот на производот може малку да се разликуваат од сликата на производот. Некои производи се нарачуваат од производителот, така што времето на испорака може да биде малку поинакво. Ве молиме бидете свесни за. Оваа ставка е параметар, така што ќе ја спакуваме правилно, но ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте не. [8,1 х 1,4 инчи (20,5 х 3,6 см). Во зависност од производот, бојата и обликот на производот може малку да се разликуваат од сликата на производот. Некои производи се нарачуваат од производителот, така што времето на испорака може да биде малку поинакво. Ве молиме бидете свесни за. Оваа ставка е параметар, така што ќе ја спакуваме правилно, но ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте не. [8,1 х 1,4 инчи (20,5 х 3,6 см).

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи