.

.

New
Микролитер 09-2235K Комплет за компоненти на вијал за завртки со марка, црна капа и пред-пресечена PTFE/силиконска септа, килибар, големина на капаче од 9 мм, капацитет од 2

Микролитер 09-2235K Комплет за компоненти на вијал за завртки со марка, црна капа и пред-пресечена PTFE/силиконска септа, килибар,

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Со означување на лепенка. Килибарна боја. Големина на капачето од 9мм. 2мл капацитет. Со означување на лепенка. Килибарна боја. Големина на капачето од 9мм. 2мл капацитет. Микролитер 09-2235 K Комплет за компоненти на вијала за завртки со марка, црна капа и пред-пресечена PTFE/силиконска септа, килибар, големина на капаче од 9 мм, капацитет од 2 мл, 12мм диа. X 32 mm H, пакет од 100.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи