.

.

New
IWILLINK 2-порта за клучеви за приклучоци за приклучоци, бела 5-пакет

IWILLINK 2-порта за клучеви за приклучоци за приклучоци, бела 5-пакет

DEN 143.84

Стока
Во продавницата

Кутијата за монтирање на површината на приклучокот со 2-порта за клучеви обезбедува флексибилна опција за инсталирање на мрежен кабел на која било локација за монтирање на површината; Направете го или променете го типот на кабелот лесно со припивање во нов клуч. Оваа површина за монтирање на индивидуалната конфигурирање на портата овозможува флексибилност на спецификациите. Компатибилен со стандардните приклучоци за клучеви за клучеви, вклучувајќи ги и RJ45 Keystone Jack, HDMI Keystone Jack, RG6 Coax Keystone Jack, Jackек за клуч на банана, и многу повеќе. Направено од издржлива компјутерска школка што се прилепува заедно за привлечна и безбедна инсталација. Материјалот за компјутер достигнува стандарден рејтинг на запаливост во индустријата. Едноставна инсталација на приклучокот за клучеви вметнете празно кутија; Олеснувањето на вирусот на кабел е обезбедено од кабелски водич и место за поврзување на вклучената кабелска вратоврска за да се обезбеди кабелот; Површинска монтажа со вклучени завртки или лента со двојно стапче. Keystone Jack компатибилен со стандардно лице со клучници до максимална должина од 1,5 инчи; Водич за кабел и отворањето на кутијата за монтирање на површината поддржува кабел со надворешен дијаметар до 8мм. 5-пакет од кутијата за монтирање на површината со 2-порта за да ја сместите вашата апликација. Кутијата за монтирање на површината на приклучокот со 2-порта за клучеви обезбедува флексибилна опција за инсталирање на мрежен кабел на која било локација за монтирање на површината; Направете го или променете го типот на кабелот лесно со припивање во нов клуч. Оваа површина за монтирање на индивидуалната конфигурирање на портата овозможува флексибилност на спецификациите. Компатибилен со стандардните приклучоци за клучеви за клучеви, вклучувајќи ги и RJ45 Keystone Jack, HDMI Keystone Jack, RG6 Coax Keystone Jack, Jackек за клуч на банана, и многу повеќе. Направено од издржлива компјутерска школка што се прилепува заедно за привлечна и безбедна инсталација. Материјалот за компјутер достигнува стандарден рејтинг на запаливост во индустријата. Едноставна инсталација на приклучокот за клучеви вметнете празно кутија; Олеснувањето на вирусот на кабел е обезбедено од кабелски водич и место за поврзување на вклучената кабелска вратоврска за да се обезбеди кабелот; Површинска монтажа со вклучени завртки или лента со двојно стапче. Keystone Jack компатибилен со стандардно лице со клучници до максимална должина од 1,5 инчи; Водич за кабел и отворањето на кутијата за монтирање на површината поддржува кабел со надворешен дијаметар до 8мм. 5-пакет од кутијата за монтирање на површината со 2-порта за да ја сместите вашата апликација.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи