.

.

New
Tiltsmart Ts10w Стаклена Цевка Inclinometer €10w

Tiltsmart Ts10w Стаклена Цевка Inclinometer €10w

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Најниска Цена Инклинометар (Наклон Метар). Солидно Куќиште за сите временски услови. Работен Температурен Опсег-40 °C.+75 °C. Прецизна Научна Стаклена Цевка и Конструкција На Топка. Заедничка Шема На Завртки За Монтирање(вклучена двострана лента со висока врска). Инклинометрите на Tilt Smart (познати и како клинометар) се нискобуџетни цврст наклон (навалување) метри кои обезбедуваат брза визуелна референца за безбеден агол на работа, овозможувајќи им на побезбедните оператори на опрема. Секој има цврста пластична кутија за долгорочна издржливост, топка во конструкција на цевки исполнета со научна стаклена течност за прецизност и мазна ролна, аголни опсези за повеќето типови возила, големи светло бели ознаки за лесно читање, вообичаени дупки за монтирање за теренска доградба или ВИСОКА ВРСКА VHB лента (вклучена) за брзо инсталирање е еднаква на најдобрата вредност за најниската цена.

Карактеристики на производот

Свеж

Поврзани производи